Olet täällä:    > Koulutukset  > Ohjeita ilmoittautujalle

Ilmoittautuminen

Opintoihin voi ilmoittautua mukaan;

  • kotisivuillamme www.kainuunaalto.fi,
  • sähköpostitse ja
  • puhelimitse soittamalla suoraan henkilöstölle tai
  • paikan päällä Kainuun Aallon toimipisteissä.

Opintokohtainen ilmoittautumisaika mainitaan kurssiesitteissä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ellei koulutuksen tiedoissa ole ilmoittautumispäivää merkitty, on perumisaika kaksi viikkoa ilmoittautumisesta. Peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla koulutussuunnittelijalle tai postitse.

Ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuvista perumisista perimme 50 % perumismaksun, ja mikäli opinnot ovat jo alkaneet, veloitamme koko opintomaksun. Perittyjä maksuja ei palauteta. Erittäin painavan syyn takia voi Kainuun korkeakouluyhdistyksen hallitus / Setlementti Kainulan johtokunta myöntää vapautuksen / opintomaksun huojennuksen laskuttamattomista maksuista.

Kurssivahvistus, maksut ja todistukset

Ilmoittautuneille lähetetään ennen kurssin alkua kutsukirje (pääasiassa sähköpostilla), joka sisältää mm. kurssiohjelman ja laskun kurssimaksun suorittamista varten. Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla ja se maksetaan ennen kurssin alkua. Työnantajien maksamissa koulutuksissa kurssimaksu laskutetaan yleensä jälkikäteen. Avoimen yliopiston kurssimaksun voi maksaa useammassa erässä laskutuksen mukaan.

Kurssimaksuun sisältyy annettava opetus ja opetusmateriaali ellei toisin mainita. Majoituksesta ja ruokailusta aiheutuvat kustannukset eivät tavallisesti sisälly kurssin hintaan.


Voiko koulutusmaksun vähentää verotuksessa?

Voit vähentää koulutusmaksun verotuksessasi, kun koulutus liittyy suoraan ammattitaitosi ylläpitämiseen ja täydentämiseen. Lue asiasta tarkemmin täältä >>